Új bérlet bevezető áron, ajándékkal
2024. 05. 01.

Új bérlet bevezető áron, ajándékkal

Most vegye meg a bérletet bevezető áron a jövő évadra, és még ajándékot is adunk hozzá!

A magas színvonalú minőségi szórakoztatást szem előtt tartva terveztük meg a következő szezon kínálatát is. Bízunk abban, hogy a következő évadban is kitartanak mellettünk. Meghálálva idei figyelmüket különleges akcióval készültünk!

A bérlet június 30-ig bevezető áron, ajándékkal kapható!

Ha most megvásárolja a 2024/2025-ös évadra érvényes bérletét, az Orlai Produkció három különböző előadására érvényes, a Belvárosi Színházban és a 6színben felhasználható bérlethez 50%-os jegyvásárlásra feljogosító kupont adunk

Nézőink 20-nál több produkcióból választhatnak, amelyek között az évek óta játszott sikerek, az új kedvencek és a következő évad bemutatói egyaránt megtalálhatók.

Rendkívül kedvező árú, három szabadon választott előadásra érvényes bérletünk három árkategóriában már kapható!

Minden nézőnk, aki 2024. május 31-ig bérletet vásárol, bérletenként egy 50%-os kedvezményes kupont kap.

A kuponnal egy további előadásra tud 50%-os áron jegyet vásárolni 2024. december 23-ig.

A bérletek kezelési költség nélkül megvásárolhatók ide kattintva vagy a Belvárosi Színház jegypénztárában (1075 Bp., Dohány u. 1/a, tel.: 06-1-266-7130, nyitva: hétfőtől péntekig 13–19 óráig). 

Ha a bérletet online vásárolja meg, a kuponkódot is automatikusan megkapja.

Személyes vásárlás esetén e-mailben küldjük a kódot. A kuponkód megadásával 50%-os kedvezménnyel tud jegyet vásárolni orlaiprodukcio.jegy.hu oldalon az Orlai Produkció a Belvárosi Színházban vagy a 6színben 2024. december 23-ig játszott bármelyik előadására! 

Részletek a bérletben szereplő előadásokról és bérletvásárlás itt